پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 302423
اوکراين قرباني سياست بحران‌سازي آمريکا شد
تاریخ انتشار : 1403/12/18 09:48:10
نمایش : 93
امام جمعه فارسان گفت: رهبر معظم انقلاب بارها اعلام کرده‌اند که آمريکا قابل‌اعتماد نيست و مذاکره با اين کشور عاقلانه و شرافتمندانه نيست. در نخستين روزهاي جنگ اوکراين، رهبر معظم انقلاب اسلامي با تحليلي راهبردي به ريشه‌هاي اين بحران پرداختند و تأکيد کردند که اوکراين قرباني سياست بحران‌سازي آمريکا شده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام محسن ملک پور در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: خودم و همه‌ي شما نمازگزاران محترم را به رعايت و تقويت و تسديد تقواي الهي دعوت مي‌کنم. اهل تقوا از همه فرصت‌هاي عبادت به‌خوبي استفاده مي‌کنند. مولانا اميرالمؤمنين‌ عليه‌السلام در حکمت ۳۲۳ از حکم نهج‌البلاغه فرمود: خداوند پاک، طاعت خود را سود افراد زيرک قرار داده، آنگاه‌که اشخاص ناتوان از آن کوتاهى مى‏کنند.
 
وي افزود: چون اطاعت و بندگي خداي تعالي علاوه بر اينکه پاداش دارد، باعث مي‌شود، نعم اخروي که خداوند به‌عنوان پاداشِ اعمال ما در نظر گرفته است پايدار شوند. لذا افراد زيرک فرصت عبادت را از دست نمي‌دهند و از کوچک‌ترين زمان خود بيشترين بهره را مي‌برند؛ برخلاف افرادي که اهل کوتاهي و تنبلي هستند، نتيجه کار نکردن و قصور آنان افسوس خوردن است. امام عليه‌السلام شخصي که کوتاهي دارد را مثل عاجز دانسته‌اند. خداي تعالي توفيق درست استفاده کردن از اوقاتِ در اختيار را به همه عنايت فرمايد.

وي تصريح کرد: در ماهي عظيم و پر خير هستيم. امام صادق عليه‌السلام فرمودند: کتب آسماني از تورات و انجيل و زبور تا قرآن، همه در ماه مبارک رمضان بر پيامبران الهي نازل‌شده است؛ يعني در اين ماه، خداوند متعال با بندگانش سخن گفته و آنان را مورد خطاب قرار داده است.

امام‌جمعه فارسان به سال گشت تأسيس کانون‌هاي مساجد اشاره داشت و گفت: ۱۸ اسفند سالگشت تأسيس کانون‌هاي مساجد است. مجموعه‌اي که بخشي از امور فرهنگي و هنري در مساجد و محل را تحت نظر مستقيم امام مسجد با شرح وظائف و دستورالعمل مشخص و همکاري با دستگاه‌هاي ديگر بر عهده دارد؛ و تا امروز هم خدمات متعددي در مسائل مختلف محلات و مساجد انجام داده‌اند و منشأ خير بوده‌اند. البته توان بيشتري براي خدمت دارند که بايد تحت زعامت امام مسجد توان بکار گرفته شود. بخصوص در بحث کتابخانه مساجد و بعض امور هنري و فرهنگي.
 
وي افزود: خلاصه بايد حال مساجد شهر بهتر از اين‌که هست خوب باشد. کمک همه را مي‌طلبد. مراسم مختلف عبادي مثل اعتکاف و تفسير قرآن و تلاوت و دعا و امثال اين‌ها که برگزار مي‌شود افراد با خدا انس بيشتري پيدا مي‌کنند و ساخته مي‌شوند. از همين مساجد گروه‌هاي ‌زيادي هرساله به راهيان نور مي‌روند که ۲۰ اسفند روز راهيان نور راهم گرامي مي‌داريم. حرکت پرارزشي که نمي‌گذارد آموزه‌هاي معنوي و ارزشي دوران دفاع مقدس فراموش شود و به نسل بعد منتقل مي‌شود.
 
 حجت‌الاسلام ملک پور عنوان داشت: سفر رئيس‌جمهور اوکراين به آمريکا و ديدار با ترامپ در کاخ سفيد به نقطه عطفي در سال‌هاي اخير تبديل‌شده است. در اين ديدار دونالد ترامپ با معاون خود، زلنسکي را آن‌چنان تحقير کرد که حتي برخي رسانه‌هاي داخلي آمريکا هم انتقاد کردند؛ اما نحوه رفتار براي کساني که تحولات بين‌الملل را دنبال مي‌کنند درس‌هايي دارد.
 
وي اظهار داشت: البته ترامپ همواره عادت به‌تحقير ديگران دارد. او حتي به متحدان خود هم رحم نمي‌کند. هفته گذشته ترامپ يک و نيم ساعت رئيس‌جمهور لهستان را معطل پشت در نگه داشت. ترامپ همچنين از «امانوئل ماکرون»، رئيس‌جمهور فرانسه هنگام سفر او به کاخ سفيد استقبال نکرد و رئيس‌جمهور فرانسه ناگزير شد به‌تنهايي و بدون استقبال همتاي آمريکايي خود وارد کاخ سفيد شود. علاوه بر اين، وقتي «نارندرا مودي»، نخست‌وزير هند در سفر به واشنگتن مهمان رئيس‌جمهور آمريکا بود، با رفتار تحقيرآميز ترامپ مواجه شد.

وي تصريح کرد: ترامپ پس از ديدار با نخست‌وزير هند در شبکه مجازي خود مودي را پرحرف خطاب کرد. حتي با وجود آن‌که انگليس يکي از شرکاي اصلي و سياسي آمريکا به شمار مي‌رود، اما نخست‌وزير اين کشور نيز از گزند رفتار تحقيرآميز ترامپ در امان نبوده و به‌تازگي وقتي نخست‌وزير انگليس براي ديدار ترامپ به کاخ سفيد رفته بود، وقتي اين مقام انگليسي خطاب به ترامپ گفت که ما با هم عليه روسيه مي‌جنگيم، ترامپ او را مسخره کرد و گفت: «آيا شما مي‌توانيد به‌تنهايي مقابل روسيه بايستيد؟» کانادا، همسايه شمالي آمريکا هم از ديگر متحدان واشنگتن است که اين روزها به‌شدت توسط ترامپ تحقير مي‌شود.

امام‌جمعه فارسان بيان داشت: ترامپ به جاستين ترودو، نخست‌وزير کانادا پيشنهاد کرده که اگر تعرفه پيشنهادي را نمي‌پذيرد، بهتر است که کشور کانادا به پنجاه و يکمين ايالت آمريکا تبديل شود.

وي گفت: رهبر معظم انقلاب بارها اعلام کرده‌اند که آمريکا قابل‌اعتماد نيست و مذاکره با اين کشور عاقلانه و شرافتمندانه نيست. در نخستين روزهاي جنگ اوکراين، رهبر معظم انقلاب اسلامي با تحليلي راهبردي به ريشه‌هاي اين بحران پرداختند و تأکيد کردند که اوکراين قرباني سياست بحران‌سازي آمريکا شده است. ايشان دخالت آمريکا در امور داخلي اوکراين، حمايت از کودتاهاي مخملي و اجتماعات رنگي را از عوامل اصلي اين بحران دانستند.

وي تصريح کرد: رهبر انقلاب همچنين هشدار دادند که پشت تمامي جنگ‌افروزي‌ها، قدرت‌هاي بزرگ و نيروهاي شرير بين‌المللي قرار دارند که براي تأمين منافع خود در نقاط مختلف جهان، آتش جنگ را شعله‌ور مي‌کنند. تحقير زلنسکي توسط دونالد ترامپ نمونه‌اي از اين رويکرد ابزارگرايانه غرب در قبال دولت‌هاي وابسته است. با گذشت زمان، حقانيت اين تحليل رهبر انقلاب بيش‌ازپيش آشکارشده است.

وي عنوان داشت: همکاري آمريکا با صدام عليه ايران در نهايت به اشغال عراق از سوي آمريکا منجر شد. اعتماد قذافي به آمريکا مبني برکنار گذاشتن تأسيسات هسته‌اي در نهايت به کشته شدن قذافي توسط آمريکا منجر شد. خالي کردن پشت اشرف غني در افغانستان، مبارک در مصر و... تنها نمونه‌هايي براي درک اين مسئله است که آمريکا قابل‌اعتماد نيست. برخورد ترامپ با زلنسکي درحالي‌که اوکراين با تحريک آمريکا وارد اين بحران شده نشان‌دهنده نگاه ابزاري آمريکا به ديگران است.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html